2012. április 7., szombat

Miért jöttünk ki?

Kilenc napja érkeztünk meg Manchesterbe. Az érzéseink eddig elég vegyesek... Azon túl, hogy egy nagyon izgalmas év elé nézünk, azért mégiscsak hiányzik az, amit otthon hagytunk... Család, barátok, időjárás (!), ízek, illetve az, hogy otthon viszonylag biztos volt minden, itt meg bizonytalan…
Blogunk stílusa és arculata még kidolgozás alatt van, de ha érdekel mi van velünk Kuala Lumpurtól 8938 mérföldnyire, akkor csekkold le írásainkat!

Akik nem ismerik kintlétünk hátterét, azoknak dióhéjban kifejtjük miért is vagyunk itt:

Januárban mindketten lediplomáztunk. Egyikünknek sem volt munkaszerződése, illetve pályakezdők vagyunk, így talán a mostani időszak a legjobb lehetőség arra, hogy 1-1,5 évet kint legyünk Angliában… Eldöntöttük, hogy kiköltözünk Manchesterbe, és majd lesz valahogy.
Akik ismernek minket tudják, hogy az életünk nem csak a karrierépítésről szól, hanem van egy másik oldal is, amit mindennél fontosabbnak tartunk. Hiszünk abban, hogy létezik egy természetfeletti, akinek akaratából születtünk, aki akarta, hogy létrejöjjünk, és aki mindezt egy céllal tette. Ez a személy Isten, és hisszük, hogy Fia, Jézus Krisztus nem egy meseszerű mítosz, hanem valóságos személy, aki értelmet adott az életünknek, és teljesen boldoggá tett bennünket. A Húsvét ünnepe is erről szól, hogy megmentett engem és téged attól az ítélettől, melynek a büntetése az örök halál. Egy későbbi bejegyzésben majd erről is írunk bővebben.

A lényeg, hogy azért jöttünk ki Manchesterbe, mert van itt egy gyülekezet, aminek a gondolkozásmódja nagyon szíven ütött minket. Szeretnénk néhány hónapig együttműködni velük.

A többit majd szintén később…

E&K

1 megjegyzés:

  1. Nagyon jó! (: Sok áldást kívánok kint létetek során! Tetszik a blog! Az írás mód! (: És az angolok igen aranyos,vt tapasztalatom (: Szóval hajrá! (: Ahogy időm engedi,én olvasni foglak Titeket!! (:
    xx

    VálaszTörlés